КИНГ КОБРА


Това е перлата в короната на Акваленд. Една от най-екстремните пързалки в света, получила множество награди и отличия. Височината, от която се спускате е 19 метра, а максималната скорост, с която се изстрелвате към хищната кобра е над 70 км/ч. Единствената пързалка с възможност за състезания при такава скорост. Изцяло предоставящата ново ниво на екстремност, Кинг Кобра е готова да те погълне!

НИАГАРА


В продължение на стотици години всякакви луди глави са се гмуркали в мощта на Ниагарския водопад... с нищо друго освен дървен варел. Сега може да почувстваш миналото по един особено атрактивен и безопасен начин, и въпреки всичко пълен с адреналин. Тази пързалка ще те спусне от 8 м. за да ти докара всичките тръпки на Ниагарския водопад в продължение на 49 м.

МУЛТИСЛАЙД


Усети скоростта, разпръскващата се вода и изпитай тръпката от това да бъдеш център на внимание. С максимална скорост от около 30 км/с и височина 50 м, мултислайдът е подходящ както за деца, така и за възрастни. Състезавай се по 3-лентовия Мултислайд, дълъг 49 метра и висок - 8, и покажи кой е най-бързият.

КАМИКАДЗЕ


С максимална скорост от 60км/ч и почти отвесен наклон, това е най-бързата пързалка и най-високата пързалка - 14 м, за много силни усещания. Почувствайте максимален адреналин по цялата 54 м дължина.

ТУНЕЛА


Зашеметяващо и дълго 84м. спускане, което те оставя без дъх. Достигни границата на вълнение и забавление. Висока доза на адреналин, заради тъмнината в тунела и постоянното очакване за сблъсък със светлината в края. Неверопятното спускане започва от 11 м.

МАЛКО КАМИКАДЗЕ


Идеална пързалка за деца и хора, за които КАМИКАДЗЕ-то е твърде висока летва, но може да се използва и за преход към него. Дълга е 5м и ще ти донесе радостта и забавлението, от което имаш нужда.

ЛЕТЯЩО КИЛИМЧЕ


Идеална пързалка за начинаещи. Почувствайте порива на свободата като се спуснете по тази пързалка широка почти 2 м.

ЧЕРНА ДУПКА


Нито вятър, нито дъжд може да развали забавлението и удоволствието от тази пързалка с височина 11 м. "Черната дупка" ще те погълне в 103-метровите си обятия и ще надхвърли очакванията дори на най-капризния фен на скоростта. Пътопете се в тъмната страна на пързалките. Абсолютният мрак, доставя още по-голямо удоволствие от острите завои и изненадващи спускания. Проверете, има ли светлина в тунела?!

ЛЕТЯЩИ ЛОДКИ


Предназначена е за спускане с надуваем ринг, с което скоростта се удвоява почти двойно, а дължината е идеална, за да ти спре дъха точно преди края. Ще се влюбиш в тази пързалка още от първото спускане, което ще те накара да се връщаш на върха отново и отново...

ЦУНАМИ


Можеш ли да се изправиш без капчица страх срещу Цунами и да се спуснеш по високите му 15 м. и дълги 95 м. вълни. То ще те отнесе на височина до 15м, след което бързо ще те издърпа надолу, докато накрая не те изхвърли в басейна, заедно с надуваемия ринг. Приготви се да се хвърлиш в бездната и да усетиш чуството за свободно падане.

КОСМИЧЕСКА ДУПКА


Почувствай центробежната сила като се спуснеш в стил "свободно падане" по дългата 20м и висока 15м пързалка, след което черната космическа дупка ще те завърти така, че буквално ще полетиш. Чувството да докосваш само пръски от водата под теб е нещо, което трябва да усетиш, не може да се обясни... Приготви се да се гмурнеш с главата напред в дълбокия космос.

ОКТОПОД


Любимата пързалка за най-малките посетители, позната още като Октопод. Тук те могат да се пързалят и да се крият под големите му пипала. Разположен е в средата на детският басейн, дълбок 30 см, в близост до бар-ресторанта, кадето след изморителното пускане, може да похапнете сладолед с цялото семейство

СЛОНЧЕ


Слончето се намира в детския басейн, високо е 3 м. и е идеално за деца до 7 години. В близост е до бара, така че можете да наглеждате вашите деца, докато се разхлаждате с нашите коктейли и разпускате на сянка.